søndag den 29. september 2019 kl. 15:00 til 17:00

Denne første Caféva i sæsonen bryder på en I alle kender. Men måske i forskellige sammenhæng, da vores gæst grundigt har spredt sine evner, med forskellige jobs her i Vendsyssel.                                                                                                                                         Vores gæst er et menneske der engagerer sig inderligt i alle de facetter som optager livet og sindet. Man kan sige, at det er en person med mange forskellige kasketter i dagligdagen og forskellige masker om aftenen. Så vel mødt til denne sæsons første omgang med dejlig kage fra KonditorBager Højene, vores veloplagte medværtinde Hanne Laursen og undertegnede værtinde.

Venligst Pia Mourier

 

 

Søndag den 20. oktober 2019 kl. 15:00 til 17:00

Vores hemmelige gæst denne søndag er et menneske der altid har mange skæve, underfundige tanker i gang. Som ikke har et fast job, men rejser derhen hvor der er bud og udfordringer. Til dagligt bor vores gæst i København, men lige nu er det et job her i Hjørring, og det er ikke kun Caféva der trækker, men det er tæt på 😊                                   Det er ikke første gang, at vi har fornøjelsen at have besøg af vores gæst her i Hjørring. Vi vil alle er på stedet, nyde godt af vores gæst, når vi nærmer os november.                      Hvis jeg citerer Holberg: ” ’Folk siger, at Jeppe drikker. Men de siger ikke, HVORFOR Jeppe drikker.’ Så nu har jeg vist afsløret rigeligt. Vel mødt til alle, der skal nyde kagen fra KonditorBager Højene.

Mange hilsner Pia Mourier

søndag den 17. november 2019 kl. 15:00 til 17:00

I skal møde et menneske som lever af historier. Nu tænker I nok på H. C. Andersen og andre fortællinger. Men det er en helt anden slags historie. Historier som fortæller noget om jer og andre. Et menneske som både begraver sig i bøger, støv, jord og andre emner som kan fortælle noget om os mennesker. Og jeg fatter ikke, at vores hemmelige gæst ikke er så gammel, for når jeg ser ned over CV’et så er det ubegribeligt at vores gæst allerede her en kæmpe erfaring inden for sit felt.

Så vel mødt til kage fra KonditorBager Højene og hemmelig gæst.

Venligst Pia Mourier

søndag den 19. januar 2020 kl. 15:00 til 17:00

Jeg vil snart skrive om denne søndags hemmelige gæst. 

venligst Pia Mourier 

søndag den 23. februar 2020

Jeg vil snart skrive om denne søndags hemmelige gæst.

venligst Pia Mourier

søndag den 22. marts 2020 kl. 15:00 til 17:00

Jeg vil snart skrive om denne søndags hemmelige gæst.

venligst Pia Mourier