søndag d. 2. april 2017 Zita Hvid

Zita Hvid

Zita Hvid var vores hemmelige gæst den sidste Caféva søndag. Zita havde en drøm om en karriere i teaterverdenen, men sådan skulle det ikke blive – i stedet er det blevet til en karriere inden for forskellige brancher, takket være en stærk mavefornemmelse og evnen til at agere i alle mulige miljøer. De sidste 18-19 år har hun haft sit virke på TV2/Nord.

søndag d. 19. marts 2017

Tina Marie-Louise Campbell

Hjørring Caféva havde en skøn søndag, med jordbærkage fra Konditorbager Højene, medværtinde Hanne Laursen og vores hemmelige gæst Tina Marie-Louise Campbell, som fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn.

Tina er født af en handicappet mor og en alkoholiseret far. Dertil kommer at Tina som barn fik konstateret gigt. Tina lever efter sin bogs titel ”Mælkebøttebarn i blomst”. Tina lever nemlig som alle andre familier med mand og børn. Dertil kommer at hun har eget firma, er en travl foredragsholder og forfatter. Så denne mælkebøtte er ikke til at knække. Du kan se mere om Tina på: www.campbell.dk  

søndag d. 26. februar 2017

Lise-Lotte Nielsen

Massere af fastelavnsboller fra Konditor Bager Højene, medværtinde Hanne Laursen, dejlige toner fra Robin Haslund Buch, alle de skønne damer og sidst men ikke mindst, vores gæst operasanger Lise-Lotte Nielsen.         Lise-Lotte er operasanger, eller rettere tidligere operasanger fra Det Kgl. Teater. Det er fordi man allerede går på pension når man er 56 år. Men denne humørbombe er ikke gået på pension. Tværtimod.                                             Lise-Lotte har sadlet om og er ikke til at stoppe. Lise-Lotte er ved at skabe en ny identitet. Og det kan man sige er lykkedes fuldt ud.

 

 

søndag d. 22. januar 2017

Lars Sennels

Så kom den store dag, hvor Hjørring Caféva også flyttede ind i det nye skønne Vendsyssel Teater.                       Caféva flyttede ind i teater Caféen Hos Uffe sammen med vores kagesponsor Konditorbageren Højene.           Teaterchefen Lars Sennels bød velkommen til det nye Vendsyssel Teater. Lars fortalte om teatret og om alt det, det nye hus kan.                                 Herefter viste Hanne og undertegnede rundt i teatret, og fortalte om salene og om alle de muligheder huset rummer. 

Teater Caféen Hos Uffe ser ud til at have taget godt imod alle damerne.

Mange varme hilsner jeres Caféva værtinde Pia Mourier 

søndag d. 6. november 2017

Lasse Rosendahl

Denne Caféva var den sidste i dette herrens år, og samtidig den sidste i dette teaterhus, og som har huset os i 10 sæsoner. Jeg ved, at det nye teaterhus vil tage godt imod Caféva og alle jer damer. Fordi I og Caféva tager hyggen med og den gode kage fra KonditorBageren Højene.                     Og vi ved, vi kan ikke undvære nogen af delene.         Men det er altid godt at drage videre og se noget nyt! ”At drage videre”, det handlede søndagens Caféva også lidt om det. 
Vi havde nemlig erhvervsdykker og formidler Lasse Rosendahl fra Nordsøen Oceanarium som vores hemmelige gæst.
Lasse kaldte 1. del ”Før sommeren” og 2. del ”Efter sommeren”. Grunden til dette var, at Lasse i sommer mistede sin storesøster og i næsten samme åndedrag blev skilt. To meget personlige og alvorlige emner, som gav alle stof til eftertanke. Lasse gjorde også noget, som ikke før er oplevet i Caféva. Lasse bad nemlig damerne om råd. Og kan sige, at der kom mange gode forslag frem til Lasse. Så tak for denne gensidige åbenhed.

søndag d. 16. oktober 2016

Birthe Rosenfeldt.

Denne søndags hemmelige gæst Birthe Rosenfeldt tog os med ud på en visuel og verbal rejse, der både rummede ind og udland. 
Birthe bor godt nok ude på Herrens mark, som intet har med en religiøs sekt at gøre, men er en betegnelse for Aasen Teater som ligger derude, hvor kragerne ikke engang gider vende. Men der er smukt, idyllisk og dufter af natur.

Et kursussted hvor hele familien ofte afholder kurser for teaterinteresserede.  
De er også stiftere af, Håbets Pris, som gives til en person eller et teater, som har arbejdet for det menneskelige håb. For en verden, hvor folk bruger deres egne øjne, ører, stemme.
Og det kan man kun sige at Birthe også har gjort hele sit liv. Som Birthe selv humoristisk sagde” Hvis jeg havde været ung i dag, så havde jeg nok fået dianosen ADHD”.
For hvad den dame ikke har oplevet og udsat sig selv for kan ikke beskrives her. Der skulle man have været til stede i Caféva.

Du kan se mere om Aasen Teater på: www.aasen.dk

mange varme hilsner jeres cafévaværtinde Pia Mourier

søndag d. 18. september 2016

Hanne Laursen og Susanne Heinrich

Så fik vi åbnet denne 10. sæsons Caféva med lutter veloplagte damer, dejlig kage fra konditorBageren i Højene, min skønne medværtinde Hanne Laursen og ikke mindst vores hemmelige gæst skuespiller Susanne Heinrich.

Susanne fortalte varmt og medlevende om sin lange karriere. Susanne er oprindelig uddannet balletdanserinde, og debuterede som 16 årig på Pantomimeteatret i Tivoli. Det var starten på en lang og spændende karriere, der udviklede sig til langt mere end dans. Det er blevet både til reklamefilm, spillefilm og teater både herhjemme og i udlandet. 

Det var en skøn fortælling, som jeg har lavet et lille videoklip af. Den kan du se på facebook: Cafeva og YouTube: https://youtu.be/rHMQG5ooCWE   

Jeg vil meget hellere fortælle om, at Susanne har tabt sit hjerte til Vendsyssel. Det skete allerede for 27 år siden, da Susanne og Peter fik sommerhus i Tornby. Susanne har rejst verden rundt, men der findes ikke smukkere og mere livsbekræftende natur end lige uden for hendes sommerhusvindue.

 

Mange hilsner Caféva-værtinden Pia